Didymium brillen, veiligheidsbrillen voor glasblazers

Deze pagina printen

Didymium brillen voor het werken met borosilicaatglas en zacht glas bieden de noodzakelijke bescherming tegen de gele kleur en andere schadelijke stralingen die vrijkomen tijdens het glasblazen. Op veiligheid moet U niet besparen: wij leveren hoofdzakelijk brillen met brillenglazen uit glas vanwege de betere filtereigenschappen.

Bekijk de courante modellen en prijzen in onze online shop. Lees hier meer over de technische eigenschappen van Phillips 202 didymium glazen.

Didymium bril GB-P2-70F, economy bril met zijbescherming

Het montuur in 70 F-stijl wordt geleverd in rookgrijs, uitgerust met zijschermen. Het montuur heeft een comfortabele pasvorm en is al vele jaren een veiligheidsnorm in de glasindustrie.

Bril type 375 met didymium glazen, zwart (glazen ACE 202, geschikt voor borosilicaatglas)

De 375 is een eenvoudig, strak montuur met een geweldige pasvorm. De gestroomlijnde RX-375-vorm blokkeert licht vanuit alle hoeken en zit comfortabel, met uitstekende spatbescherming en zijbescherming. Dit kleinere rechthoekige model is lichtgewicht en duurzaam gemaakt van een nylon TR-90 nylon voor hoge impact en chemische weerstand. De Rx-375 is ANSI Z87 + goedgekeurd.

Didymium bril GB-P2-USA, didymium bril met zijbescherming, UVEX PATRIOT Deze bril heeft verstelbare benen en is groot genoeg om over sommige brillen over te zetten.

Didymium overzetbril GB-P2-33, zwart, met mooi etui

Fit over frame met didymium glazen, zwart. Zeer comfortabele overzetbril, past bijna over alle brillen. (glazen ACE 202, geschikt voor borosilicaatglas)

Didymium bril GB-P2-CF, designer copper didymium bril: deze bril heeft verende scharnieren en zit zeer aangenaam.

Standaard, goedkoop, maar duurzaam veiligheidsmontuur met verende scharnieren en afneembare zijschermen. Stijlvol frame en comfortabele pasvorm. Zachte neuspads voor extra comfort.

Didymium bril GB-P2-CF, Uptown charcoal didymium bril: zeer licht montuur, medium size.

Een middelgroot design montuur met houtskool look, dit duurzame, lichtgewicht ontwerp wordt geleverd met veerscharnieren en heeft een vaste plek in de brillen-markt.

Bril RX-500, passend voor onderstaande bril opzet: didymium opzet GB-P2-OC50 voor bril RX-500

Deze bril past perfect met de onderstaande brilopzet. Hier kan U zelf correctieglazen laten inzetten naar wens. Op aanvraag leveren we natuurlijk ook brillen met didymium correctieglazen.

Didymium bril-opzet GBP-OCO-50:

Ovale clip-on, bril opzet 50mm met didymium glazen (glazen ACE 202, geschikt voor borosilicaatglas)

Downtown black designer veiligheidsbril voor glasblazers – didymium glazen ACE 202, GBP2DTBLK

Zwart, lichtgewicht, duurzaam montuur met een comfortabele uniforme pasvorm. Je vergeet dat je een bril draagt.

Universele brilopzet voor glasbewerking – polycarbonaat filter voor natrium-licht, BY-GBP2PCO

Lichtgewicht brilopzet met polycarbonaat glazen. Past bijna elke stijl bril. Uitstekend geschikt voor toepassingen met zacht glas of soda-kalk-glas.

TruRec “clip-on” bril opzet – Phillips 202 didymium lenzen, # GB-P2-TRUX

Rechthoekige bril opzet veiligheidsbril – Phillips 202 (ACE) lenzen voor borosilicaatglas. Verkrijgbaar in verschillende maten.

Technische eigenschappen van Phillips 202 glazen, didymium glazen.

Phillips 202 Glas is een zeer efficiënte filter voor het natrium licht en biedt daarnaast bescherming tegen ultraviolette straling tot 390 nm. De Phillips 202 glazen zijn de eerste keuze van glasblazers, glasbewerkers. Deze zijn zeer comfortabel bij het werken met veel omgevingslicht, zoals bij langdurig bewerken van warm glas of andere gloeiende warmtebronnen. Hoewel deze een relatief lage lichttransmissie hebben van 38%, worden ze niet aanbevolen voor gebruik als zonnebril tenzij extra UV-coatings worden aangebracht. Phillips 202 didymium filter