Over Glasatelier Saillart

Glasatelier Saillart staat voor degelijkheid, vakkennis en meedenken met onze klanten. Dat geldt zowel voor de verkoop van labomaterialen als voor het ontwerp en de productie van ambachtelijk glaswerk.

Glasatelier Saillart is opgericht in 1996. Jan Saillart en Els Van Dyck zijn geschoolde en gepassioneerde glasblazers met een sterke technische achtergrond. Na enkele jaren in loondienst als meestergast bij grote R&D laboratoria stichten ze een eigen glasblazerij.

Al snel volgen vragen naar technische producten en laboratoriumbenodigdheden. Dat maakt dat Saillart de stap neemt om ook standaard labomateriaal aan te bieden, naast de productie van maatwerk laboratoriumglas. Dankzij onze goede kennis van labo- en industriële processen én een sterke marktkennis bieden we onze klanten de meest aangepaste producten aan de beste voorwaarden.

Ondertussen is het personeelsbestand gegroeid met zeer ervaren glasblazers en verhuisde de onderneming naar een nieuwbouw atelier met een zeer uitgebreid machinepark dat beantwoordt aan de meest strenge normen.

Dat maakt het mogelijk om zeer complexe stukken te maken, maar ook om uitgebreide series op een kostenefficiënte manier te produceren. De ruime opslagruimte staat ons toe om een ruime voorraad aan te houden van basismaterialen en halffabricaten, zodat we snel en flexibel kunnen inspelen op specifieke vragen. In de nabije toekomst zal het machinepark verder uitgebreid worden met nieuwe glasbewerkingsmachines.

Glasatelier Saillart is ook aandeelhouder-coöperant binnen een van de grootste Europese groothandelsorganisaties. Dat maakt dat we een zeer ruim aanbod aan producten (meer dan 200.000 items!) kunnen aanbieden aan zeer concurrentiële prijzen.

Een bespreking van uw product kan steeds vrijblijvend in onze burelen te Meerhout (gelieve wel steeds een afspraak te maken).

 

– Uitgebreid netwerk van leveranciers.

– Bijna alle producten online beschikbaar.

– Mooie cataloog, alle informatie binnen handbereik. Vraag uw exemplaar !

– De samenwerkingsverbanden voelt U in onze prijs.

– Grote voorraad van standaard glaswerk en laboratoriumglas in onze magazijnen te Meerhout.

– Magazijn in Duitsland met standaard laboproducten.

– Leveringen met eigen diensten (breekbare producten)

– Voorraad online controleerbaar (levertijden)

– Meer dan 30 jaar ervaring met glaswerk

– Uitgebreid machinepark

– Wij zoeken voor U de gepaste oplossing of het gepaste product

– Familiebedrijf : U zal zich bij ons snel thuis voelen

– ….

– Vraag nu een offerte of laat U door ons adviseren. Wij staan voor U klaar.

 

Zaakvoerders:
Jan Saillart
Els Van Dyck

 

Over Image Glasatselier Saillart Over Image Glasatselier Saillart